Similar schimburilor de case, serviciul de închirieri AirBNB permite oamenilor să stea în apartamente mobilate în timp ce călătoresc.

Aceste apartamente sunt mai ieftine decât hotelurile și oferă multe facilități suplimentare. Ele sunt minunate dacă intenționați să petreceți o săptămână sau mai mult într-un singur loc. Veți obține tot confortul de acasă fără a cheltui o avere.

Aceste apartamente sunt o punte frumoasă între o pensiune și un hotel, deși acestea pot deveni puțin costisitoare dacă sunteți un călător solo. Ele sunt de aproximativ dublu costul (dacă nu mai mult) unui dormitor.

Cu toate acestea, dacă sunteți parte dintr-un grup sau un cuplu și sunteți în căutarea unui răgaz de la dormitoare și hoardele de călători, dar nu doriți o cameră de hotel, aceasta este opțiunea de cazare ideală. Un alt motiv pentru a utiliza această metodă? Obțineți o bucătărie, permițându-vă să vă bucurați și să reduceți costurile alimentelor.

Site-urile mele favorite de închiriere sunt:

  • Wimdu
  • Airbnb

Dar hai să ne confruntăm cu asta. Toată lumea utilizează site-urile acum. Airbnb este un lucru major și una dintre principalele căi prin care oamenii călătoresc acum. Dacă nu doriți un hotel, dar doriți să nu faceți o cămin, acesta este un teren de mijloc perfect. Stau tot timpul în Airbnb. Imi place. Te întâlnești cu oameni, îți iei propriul spațiu, e liniștit și curat. Sincer, este perfect.

Cazează-te la o fermă

Doriți să trăiți într-o fermă, dar nu să lucrați ca și dvs. cu WWOOFing? Încercați o ședere în fermă.

Ramurile de fermă vă permit să rămâneți în fermele de lucru, să învățați cum funcționează o fermă, să vă implicați eventual în funcționarea fermei și să vă bucurați de o serie de activități organizate în aer liber.

Dotările variază de la camping de bază până la camere de lux în funcție de fermă, dar, în general, este ca și cum ați fi cazat la un pat și mic dejun. Prețurile variază foarte mult, în funcție de locul unde vă aflați în lume, dar, în general, vă așteptați să plătiți prețul unui hotel ieftin.

Cazează-te într-o mănăstire

Cazarea în aceste mănăstiri este adesea foarte spartană, care nu conține decât un pat și un birou, cu mese simple pregătite de călugări și călugărițe.

Mănăstirile sunt foarte prietenoase cu familia și liniștite (cele mai multe au și curfews). În timp ce multe mănăstiri costă cel puțin 50 USD pe noapte pe persoană (mulți au dormitoare pentru jumătate din prețul respectiv), cel mai simplu solicită donații sau sunt gratuite, făcându-le și ele o opțiune bugetară uimitoare.

Data viitoare când vă îndreptați spre drum, luați în considerare una dintre aceste opțiuni pentru a economisi bani la cazare. Ieșiți din mentalitatea hotelului! Există multe modalități interesante și mai ieftine de a găsi un loc unde să stați. Acestea vă vor ajuta să vă reduceți cheltuielile, eliberând mai mulți bani, astfel încât să puteți face activități, să mâncați, să beți mai mult și, în general, să experimentați destinația pe care ați economisit-o atât de mult timp să o vizitați. Datorită internetului modern și a numeroaselor site-uri de rezervări, nu a fost niciodată mai ușor să găsiți cazare ieftină!