Hostelurile

Hostelurile sunt visul unui turist și nu mai sunt murdăriile murdare ale trecutului, deci nu trebuie să vă fie frică să mai rămâneți în cămine. Hostelurile se schimbă și există numeroase hosteluri care sunt mai curate decât hotelul dvs. cu buget mediu!

Hostelurile nu sunt doar pentru tineri backpackers fie, eu stau regulat în hosteluri și am 35 de ani, așa că nu vă faceți griji despre senzație de loc! După ce locuiți în peste o sută de hosteluri, mă consider oarecum un expert în hostel, așadar dacă aveți nevoie de ajutor în hosteluri, inclusiv cum să alegeți cel mai bun pat de hostel, sfaturi despre eticheta hostelului și chiar motivele pentru care hostelurile sunt minunate, veți găsi tot ce aveți nevoie aici.

Pentru rezervarea hostelurilor, vă recomandăm Hostelworld, care are o gamă largă de hosteluri și alte spații de cazare pentru a alege de la spate.

Sejururi acasă

Dacă doriți să petreceți ceva timp cu o familie locală, atunci o ședere de familie ar putea fi pentru dvs. Acasă-sejururi oferă un pat sau o cameră într-o casă de familie, și de multe ori include unele mese de asemenea.

Învățarea despre cultura locală și despre practicarea limbajului reprezintă câteva dintre avantajele pentru homestai, iar durata șederii variază de la câteva nopți până la câteva săptămâni.

Dacă alegeți să luați lecții de limbă atunci când călătoriți, familiile sunt adesea oferite de școala de limbi străine, astfel încât să puteți fi cât mai scufundată în limba pe care încercați să o învățați. Homestays.com are o gamă largă de opțiuni.

Hoteluri ieftine

Uneori, o cameră privată într-un hotel ieftin funcționează la același preț ca o cameră de cămin – nebun, nu? Deși îmi place partea socială de a sta în pensiuni,

îmi place și să găsesc hoteluri mici, de familie, unde să pot cunoaște oamenii care conduc hotelul și să-mi aduc o cameră privată, așa cum am făcut la hotelul Cuna Maya din Honduras sau la Riviera B & B din Whitby. Pentru a rezerva hoteluri, folosesc rezervări, hoteluri combinate sau hoteluri late.

AirBNB

Îmi place să folosesc Airbnb în locuri unde nu pot fi alese multe cămine, cum ar fi când m-am întors în Cuba sau dacă simt că am nevoie de o cameră privată pentru câteva zile.

Puteți găsi, de asemenea, unele apartamente minunate pentru un preț bun de asemenea. Stilul ofertei Airbnb variază în mod dramatic, de la un dormitor în casă, într-un apartament privat, sau de cazare mai neobișnuită, cum ar fi un copac.

Fiecare proprietate este diferită, astfel încât calitatea poate varia foarte mult – așa că verificați cu atenție recenziile înainte de a rezerva. Există anumite sfaturi și trucuri Airbnb pe care le puteți utiliza pentru a obține o reducere, chiar dacă aveți deja un cont Airbnb.