Găsirea de cazare ieftină pentru orice fel de excursie, de la un weekend până la un excursie de lungă durată, este o parte esențială a călătoriei pentru aproape toată lumea.

1. Gândiți-vă la plasament

Încercați să găsiți echilibrul dintre locația locuinței dvs. și prețul.

S-ar putea să doriți să luați în considerare posibilitatea ca o cazare ieftină care nu se află în centrul orașului să se înscrie în costurile pentru transport și timpul petrecut în deplasare

2. Încercați să planificați să rămâneți mai mult decât o singură noapte și să evitați perioada de vineri-duminică.

Mulți furnizori de hoteluri sau pensiuni oferă oferte mult mai bune atunci când stați mai mult de o noapte. Mai mult, deoarece furnizorii de city-break se concentrează în special pe weekend-uri, cel mai bine este să planificați un sejur de luni până vineri.

3. Căutați apartamente sau apartamente

Deși Airbnb poate fi considerat destul de nou în România, Bucureștiul are o mulțime de opțiuni minunate pe care ați putea dori să le luați în considerare atunci când căutați un loc de ședere.

Inutil să spun că această opțiune funcționează cel mai bine dacă călătoriți cu familia sau într-un grup mare.

4. Acces la internet

Asigurați-vă că atunci când călătoriți, aveți acces la internet. Adesea, pentru pasionații de jocuri de noroc din comunitatea Unibet RO, accesul la un internet de mare viteză este important. Înainte de toate, ei își doresc să poată juca jocuri de noroc de oriunde.

În plus, accesul la un internet de viteză mare este important nu doar pentru jocurile de noroc, ci chiar și în cazul în care vă doriți să vorbiți cu familia și prietenii în mod constant.

5. Hostelul este noul hotel

În primul rând, trebuie să știți că pensiuni în București sunt o modalitate excelentă de a socializa și de a vă face prieteni.

Dar nu face greseala de a gandi la pensiuni ca doar camere de dormit pentru backpackers. Există pensiuni care dispun de camere private și de familie, deci verificați-le.

6. Verificați opțiunile de luat masa

Locația din nou este esențială atunci când alegeți unde să stați, deci asigurați-vă că aveți acces la cafenele și restaurante locale.

Atunci când stați într-un oraș important, va fi aproape întotdeauna mai ieftin să mergeți la o cafenea sau un restaurant în apropiere decât să luați masa în hotel, cu excepția cazului în care primiți micul dejun ca parte a rezervării.

Dacă vă mâncați, hotelul are un restaurant la prețuri rezonabile? Are un meniu pentru copii? Are serviciu de cameră? Îți satisface nevoile dietetice?

7. Verificați facilitățile și extrasurile disponibile pentru cazare

Oferă hotelul sau pensiunea dvs. gratuit Wi-Fi, transport gratuit la aeroport, mic dejun gratuit, facilități de spălătorie, o piscină, un birou de turism, recepție deschisă 24 de ore pe zi?

În plus, verificați dacă există un frigider, cuptor cu microunde, mașină de cafea?

Toate aceste facilități se pot adăuga atunci când aveți un buget.

8. Ștergeți cookie-urile / istoricul

De fiecare dată când căutați cazare pe site-urile de rezervare, nu uitați să folosiți un browser diferit sau să utilizați instrumentul de navigare incognito / privat înainte de a căuta prețurile a doua oară pe un site de rezervare.

Cele mai multe site-uri de rezervare stochează datele dvs. de căutare și când vă întoarceți știu că este mai probabil să faceți rezervări ca vizitator repetat și astfel vă va percepe mai mult.